Eesti Kaevandusmuuseum

#maitseseiklus 3-käiguline eripakkumine

  • Eelroog: Inglaste mägi (roheline salat – avokaado, frillis, rukkola, porgand, apelsin, oliivõli, sool, pipar)
  • Pearoog: Pruun kuld naiste käsitöömäel (veise sisefilee, kartuli vahvel, ahju suvikõrvits, ahju paprika, punase veini kaste, sool, pipar)
  • Magustoit: Sipelgamägi: Muretaigen samblal (muretaigen, keedu kondenspiim või; sammal- muna, jahu, küpsetuspulber, suhkur, mesi, toiduvärv)


Klaas punast majaveini või alkoholivaba jook.

HIND 47€ /komplekt

NB! Õhtusöök toimub vaid ühel korral, kuupäeval 23.11

Lisainfo seikluse kohta ☎️ +372 32 4017  📧 e-post [email protected]

Eesti Kaevandusmuuseumis on võimalik osa saada  vanaema Aino lugudest „Naljakillud ja seiklused,” mis on inspireeritud kohalike mägede Inglaste mäe, Sipelgamäe ja Tuhamäe legendidest. Aino Liiviku humoorikaid lugusid loeb Ruth Kerov, viies meid ajas tagasi naljakate seikluste juurde. Ainult selleks ürituseks loodud erimenüü ja hubane õhkkond pakuvad maitseelamusi, mis toovad mägede lood teie taldrikule. Tule ja naudi kodust atmosfääri, maitsvat toitu ning head seltskonda!

Eesti Kaevandusmuuseum

#maitseseiklus 3-käiguline õhtusöök

Eelroog: Inglaste mägi
Pearoog: Pruun kuld naiste käsitöömäel
Magustoit: Sipelgamägi

HIND: 47€ /komplekt

#maitseseiklus eriüritus 23.11 kell 18:00 – 21:00

Kaevandusmuuseumis on võimalik osa saada vanaema Aino lugudest „Naljakillud ja seiklused,” mis on inspireeritud kohalike mägede Inglaste mäe, Sipelgamäe ja Tuhamäe legendidest. Aino Liiviku humoorikaid lugusid loeb Ruth Kerov, viies meid ajas tagasi naljakate seikluste juurde.

Ainult selleks ürituseks loodud erimenüü ja hubane õhkkond pakuvad maitseelamusi, mis toovad mägede lood teie taldrikule. Tule ja naudi kodust atmosfääri, maitsvat toitu ning head seltskonda!

Maitseseikluse lähenemine toob alati meie kööki elevust,  a´la carte kokad Tiina, Merilin, Sveta ja Tom panevad pead kokku ning mõtlevad, millisest toorainest, mida seni veel pole kasutanud, klientidele midagi uut pakkuda. Seekord valiti välja hiidlest, parima maitseelamuse leidmiseks tehti erinevaid katsetusi, kuni maitsekooslus paika sai. Magustoiduks valmistatakse pistaatsia kreembrüleed – klassikaline kreembrülee on aastaid olnud meie hitt, kuid nüüd saab seda proovida uutmoodi. Maitseseikluse menüüd on juba degusteerinud nii omanikud kuí töötajad, kellel jagus vaid kiitvaid sõnu!

 

Kuidas meid leida

Eesti Kaevandusmuuseum 

Jaama 100, Kohtla-Nõmme, 3503 Ida-Viru maakond

E-post: [email protected]

Telefon: +372 33 4017

Koduleht: kaevandusmuuseum.ee

Ida-Virumaa turismiklaster

Klastri partnerile

Sotsiaalmeedia