Toila Mereresto

#maitseseiklus erimenüü raames kutsub Toila Mereresto lihagurmaane nautima peeneid roogasid. Sukeldu tõelise maitseelamuse maailma! 

  • Mahlane lambakarree
  • Suussulav veise brisket 
  • Peen faasan

HIND 24€ /pearoog

 Lisainfo seikluse kohta ☎️ +372 5800 4250  📧 e-post [email protected]

Toila Mereresto asub kauni vaatega Toila rannapromenaadil ja on tuntud oma maitsva mereannivaliku ja hubase atmosfääri poolest. Restoran pakub külalistele värskeid ja kohalikest koostisosadest valmistatud roogasid, milles on tunda nii traditsioonilisi maitseid kui ka kaasaegseid mõjutusi. Menüü keskmes on kohalikud kalad ja mereannid, mis vahelduvad vastavalt hooajale ja saadavusele. Lisaks suurepärasele toidule saavad külastajad nautida lummavaid vaateid merele, mis muudab iga söögikorra veelgi erilisemaks. Toila Mereresto on ideaalne paik romantiliseks õhtusöögiks, sõpradega koosviibimiseks või peresündmuste tähistamiseks mereäärses idüllis.

#maitseseiklus eriüritus 10.11 algusega 17.00 Isadepäeva pidulik 2-käiguline õhtuöök koos elava muusikaga

HIND 25€/inimene
Vajalik on etteregistreerimine

Toila Mereresto

#maitseseiklus erimenüü 

  • Mahlane lambakarree
  • Suussulava veise brisket 
  • Peen faasan


HIND 24€ /pearoog

#maitseseiklus eriüritus 10.11 algusega 17.00 Isadepäeva pidulik 2-käiguline õhtuöök

HIND 23€/inimene
Vajalik on etteregistreerimine

Toila Mereresto asub kauni vaatega Toila rannapromenaadil ja on tuntud oma maitsva mereannivaliku ja hubase atmosfääri poolest. Restoran pakub külalistele värskeid ja kohalikest koostisosadest valmistatud roogasid, milles on tunda nii traditsioonilisi maitseid kui ka kaasaegseid mõjutusi. Menüü keskmes on kohalikud kalad ja mereannid, mis vahelduvad vastavalt hooajale ja saadavusele. Lisaks suurepärasele toidule saavad külastajad nautida lummavaid vaateid merele, mis muudab iga söögikorra veelgi erilisemaks. Toila Mereresto on ideaalne paik romantiliseks õhtusöögiks, sõpradega koosviibimiseks või peresündmuste tähistamiseks mereäärses idüllis.

Kuidas meid leida

Toila Mereresto

Sadama tee 4, Toila 41702 Ida-Viru maakond

E-post: [email protected]

Telefon: +372 5800 4250

 

Ida-Virumaa turismiklaster

Klastri partnerile

Sotsiaalmeedia