Narva Linna jooks - Ida-Virumaa

Narva

Narva Linna jooks

Narva Linna jooks, varasema nimega Energiajooks on lühikese ajaga kasvanud Ida-Virumaa suurimaks spordisündmuseks, sai alguse 2011. aastal. Kultuuriministeeriumi, Eesti Energia, Narva linna ja Spordiürituste Korraldamise Klubi algatusel loodud jooksusündmuse eesmärgiks on innustada inimesi tervisespordiga tegelema ning tõsta Ida-Virumaa tähtsust Eesti kultuuri- ja spordimaastikul.
Eesti ühe kauneima rajaga jooksusündmuse meelitab kohale arvukalt osalejaid nii Eestist kui kaugemalt. Ida-Virumaa populaarseima spordisündmuse osavõturekord sündis 2017. aastal, kui Energiajooks tõi Narva kohale 4329 liikumisharrastajat.
Mitmel korral Narva parimaks spordisündmuseks valitud jooksu programmi  kuuluvad 21,1-kilomeetri pikkune poolmaraton ning 5-kilomeetrine distants jooksjatele ja käijatele. Koostöös Eesti Kergejõustikuliiduga toimuvad Narvas traditsiooniliselt ka Eesti meistrivõistlused poolmaratonis, mis toob piirilinna Eesti pikamaajooksu paremiku.
Ida-Virumaa suurima spordisündmuse rada on vaheldusrikas ja annab võimaluse Eesti piirilinnaga ka lähemalt tutvuda. Energiajooksu kauneim rajaosa kulgeb Euroopa Liidu idapiiril lookleval moodsal promenaadil.
Poolmaratoni ja viiekilomeetrise distantsi kõik lõpetajad saavad kaela unikaalse medali.
 

Galerii

Asukoht kaardil

Koordinaadid: 59.3795013, 28.1994571Vaadake Google Mapsis

Jaga

Lisage minu valikutesse

Üksikasjad

31.05.2024 - 01.06.2024
Narva, 20307, Ida-Viru maakond
 
 
 

Ajad ja hinnad

Omadused ja mugavused

Üldine varustus

Sobib lasteleKuivkäimla

Lisateenused

ToitlustusPakihoid

Sihtrühm

Pere

Tellimused

Isiklik broneerimiskeskkond

Muud teenused

Näita jagamise riba
Näita kõike