Restoranid ja kohvikud on avatud - Ida-Virumaa

Narva

Restoranid ja kohvikud on avatud

Mäetaguse restoran Rosen
Sisukord

Tore, et saab jälle väljas süüa, kohvitada kohvikus ja nautida kvaliteetset toitu restoranides. Toidukohad pakuvad päevapakkumisi ja ootavad varajasele õhtusöögile. Endiselt saab toitu kaasa osta, kes soovib süüa kontoris või kodukontoris. Peale arvukate talvemõnude nautimist ja seiklemist Ida-Viru Seiklusmaal saad maitsvat ja sooja sööki sõltumata, kas oled seiklema tulnud Peipsi äärde, Narva, Mäetagusele, Kiviõli suusamäele või Eesti Kaevandusmuuseumisse.

Narvas on avatud erinevad kohvikud ja restoranid. Narva Kolledźi hoones asuv Kohvik Muna, Restoran Rondeel Narva linnuses, Narva hotelli restoran M. Chagall ja linna südames otse Peetri platsi ringi ääres asuv The Irish Embassy Pub. Narva-Jõesuus Saab keha kinnitada Meresuu SPA restoranis Meloodia ja Merepargi ApartHoteli kohvikus. Iisakus pakub kaas ostmiseks või kohapeal keha kinnitamiseks erinevaid pitsasid või ahjupastasid Peetri Pizza. Jõhvis saab jälle head gruusia kööki nautida Gruusia Trahter Miminos. Peale mõnusat jalutuskäiku lumises Oru pargis saab keha kinnitada Toila SPA restoranis Mio Mare. Pankrannikul Valaste joa vahetus läheduses saad kiire ampsu Valaste kohvikus. Kiviõli suusamägi on pop ja ka seal ei jää nälga, selle eest hoolitseb Kiviõli seikluskeskuse kohvik, keskuses on söögi ja joogi kaasamüük nii toas kui õues ning argipäevadel ka 5 kopika buffee. Kahe mõisa restoranid on ka oma uksed avanud ning maitseelamusi pakuvad taas Mäetaguse mõisa hotell & SPA restoran Rosen ning Saka Mõisa restoran Menar.

Hoolime klientidest ja töötajatest ning järgime reeglit, et täituvus on vaid 25% ning kõikides kohtades tagatud ka desovahendid.

mimino kinkekaart
Toiduvalik Gruusia Trahter Miminos
Jaga
Soovitused