Narva

Jõekääru Puhkekeskus Rannapungerjal

Jõekääru Puhkekeskus  asub kaunis jõekäärus ainulaadsel maastikul, kus Peipsi järv kohtub idüllilise Rannapungerja jõega. Ootame Teid nautima looduslähedast puhkust meie hubastes ja mugavates kämpingumajades. Oleme loonud ideaalse peatuspaiga kuni viiele inimesele ühes kämpingumajakeses, ühendades koduse hubasuse kaasaegsete mugavustega. Iga majutusvõimalus sisaldab mugavat kaheinimesevoodit, kööginurka koos kõige vajalikuga toidu valmistamiseks, privaatset duširuumi ning terrassi, kust avanevad hingematvad vaated ümbritsevale loodusele. Paadi slip pakub võimalust nautida veemõnusid Peipsi järvel.

Meie 9 kämpingumaja on ideaalsed nii peredele kui ka sõpruskondadele, pakkudes privaatset ja kodust atmosfääri. Majad on varustatud kööginurga, külmiku ja pliidiga, privaatse vannitoa duši ja WC-ga, mis tagab mugava viibimise Peipsi järve läheduses. Lisaks on igal majal oma terrass, kus saate nautida loodusvaateid ja rahulikku atmosfääri. Majades on soe vesi, nii et saate nautida mugavust aastaringselt.

Kasutage võimalust korraldada kalastusretki, paadisõite ja loodusmatku, nautides täiel rinnal Eesti looduse ilu. Paadi slip võimaldab oma paadi mugavalt vette lasta ja hiljem randuda ja paati vees hoida. Kuigi tegevuste korraldamine on külastaja enda vastutusel, pakub meie asukoht suurepäraseid võimalusi aktiivseks puhkuseks. Suvel ei ole majades palav tänu konditsioneerile ja talvel on võimalik erikokkuleppel kämpingumaju rentida, kuna olemas on nii konditsioneer kui ka soojuspump. Üks voodi on eriti lai ning teisel korrusel on samuti lai voodi, kuid madalama laega, kus saavad mugavalt magada nii lapsed kui ka täiskasvanud.

Peotelk mahutab kuni 80 inimest ja sobib ideaalselt sünnipäevade, pulmade, firmapidude, firmaürituste, koolituste ja suvepäevade tähistamiseks. Ruumikas peotelk loob suurepärase atmosfääri igaks sündmuseks, pakkudes piisavalt ruumi nii istumiseks kui ka tantsimiseks.

Saunaparve rentimise võimalus annab teile unustamatu elamuse järvel. Saunaparv võimaldab nautida saunamõnusid otse veekogul, pakkudes suurepärast võimalust lõõgastumiseks ja meeldejäävateks hetkedeks sõprade ja perega.

Kämpingu ala on sääsevaba tänu paigaldatud sääsepeltajale, mis hoiab ala mugavalt putukavabana.

Jõekääru Puhkekeskus ootab teid, pakkudes rahu, privaatsust ja unustamatuid elamusi Eesti looduse südames. Broneerige oma puhkus meie juures ja veetke kvaliteetaeg armastatud inimeste seltsis, ümbritsetuna kaunist loodusest ja kodusest mugavusest.

Galerii

Asukoht kaardil

Koordinaadid: 58.9832334, 27.1834881Vaadake Google Mapsis

Jaga

Lisage minu valikutesse

Üksikasjad

Paadi tee 8, Rannapungerja, 42208 Ida-Viru maakond, Eesti