Stuudio Duende tantsukontsert ''Kummardus'' - Ida-Virumaa

Narva

Stuudio Duende tantsukontsert ''Kummardus''

Tartu tantsustuudio Duendel täitub tänavu  25  tegevusaastat. Stuudio tegeleb flamenkotantsu, kõhutantsu ja india klassikalise tantsu õpetamise ja edendamisega.  Stuudio kunstiline juht Tiina Pikas on iga-aastase sarikontserdi PRIMAVERA lavastaja.  Need tantsukontserdid kannavad alati ka temaatilist alapealkirja ning seekordne PRIMAVERA, mis on  järjekorranumbriga XVIII, kannab alapealkirja „Kummardus“.
Tantsu ime sündimisel on vaatajatel oluline osa, sest publik loob meeleolu ja kui inimesed plaksutavad pärast esitust, teeb esineja kummarduse. See on nagu “aitäh” ütlemine publikule. Ja ühtlasi on „kummardus“  ka vaatajapoolne, sest ta väljendab tänutunnet esinejatele.                                                                     
Tavaelus võib olla kummardus viisakas, kombekas, aupaklik, pidulik, galantne, kohmakas, puine, põgus või lausa maani. Lavakummardus võib olla publiku tähelepanust rõõmus kniks või viimistletud tantsusammude kombinatsioon  koos kleidi  ja iseenda tahtliku demonstreerimisega ehk reveranss. Kummardus võib olla diivalikult üleolev või dramaatiline aga ka entusiastlikult juubeldav lõpukummardus. 
Koos stuudio Duende tantsijatega astuvad lavale mustlastantsugrupp Romaška, Nallely Jovana Anaya Venetsueelast ja Elva flamenkorühm. Lisaks india, orient-, flamenko- ja mustlastantsule saab näha venetsueela, argentiina, kuuba ja mehhiko tantse koos nende imeilusate rahvariietega!

Asukoht kaardil

Koordinaadid: 59.3993644, 27.2733936Vaadake Google Mapsis

Jaga

Lisage minu valikutesse

Üksikasjad

16.06.2024 - 16.06.2024
Keskallee, 36, 30321, Kohtla-Järve, Ida-Viru maakond
 
 
 

Ajad ja hinnad

Omadused ja mugavused

Tellimused

Isiklik broneerimiskeskkond

Muud teenused

Näita jagamise riba