Tatjana Jerjomina: hea toidu saladus peitub valmistusviisis, süüa peab hingega valmistama - Ida-Virumaa

Narva

Tatjana Jerjomina: hea toidu saladus peitub valmistusviisis, süüa peab hingega valmistama

Saka-mõis-VEIS
Sisukord

✨ Hea maitsega Ida-Virumaa ✨ 

Kiire õhtusöögi soovitus!!! 

🎃 Praegusel kõrvitsahooajal tuleb sellest aedviljast viimast võtta. Seega. Lõika kõrvits tükkideks, sega kokku mee ja vürtsidega ning küpseta valmimiseni. Pane kaussi salatilehed, lisa kõrvitsakuubikud, Gorgonzola juust, röstitud sarapuupähklid ja granaatõunaseemned. Voilá – soe salat, mis keele alla viib, ongi valmis.

Kahjuks ei saa me selle retsepti au endale võtta. See kuulub Saka mõisa kokale TATJANA JERJOMINALE.

Saka mõisa kokk Tatjana Jerjomina

🔸🎤 Tatjana, kui kaua sa juba kokana töötad?

Olen olnud kokk üle 30 aasta, Saka mõisa restoranis olen töötanud neli aastat 👩‍🍳

🔸🎤 Päris arvestatav aeg. Mis sind selle ameti juures hoiab?

Arvan, et need põhjused peituvad uute retseptide leiutamise võlus. Veelgi enam, mulle meeldib valmistada maitsvat ning ebatavalist toitu 🍲

🔸🎤 Milles siis peitub hea toidu saladus ning milliseid roogasid sulle endale kõige rohkem valmistada meeldib?

Hea toidu saladus peitub valmistusviisis. Ei piisa ainult õigest tehnikast, süüa peab hingega valmistama!

Kuna mulle meeldib uute maitsetega katsetada, siis valmistangi kõige meelsamini toitusid, millega saab eksperimenteerida ⚗️

Ka kõige alguses kirjeldatud sooja kõrvitsasalati retsept on katsetus magusvõitu kõrvitsa ning soolase juustu kooslusest. Magustoitudeski kasutan kitsejuustu koos karamelli ja puuviljadega.

Saka mõisa maitseseikluse pakkumine

🔸🎤 Tatjana, aga kuidas tundub, kas tõeliseks kokaks on võimalik õppida või on tegemist mingi sisemise kutsumusega?

Vastan nii, et kui inimesel on huvi toiduvalmistamise vastu, siis võib seda ka õppida

🔸🎤 Kuidas sa Saka mõisa kööki kirjeldaksid? Milles seisneb tema omapära?

Saka mõisa restoran Menari menüü on väga hoolikalt läbi mõeldud. Kasutame ainult värskeid ja kvaliteetseid toiduaineid ning eelistame alati hooajalisi köögi- ja puuvilju.

Teatud aja tagant uuendame menüüd, et meie külalised saaks järjest uusi ja uusi maitseid proovida.

Saka mõisa restoran pakub Maitseseikluse raames 11.-21. november veise sisefileed juurselleri, karamelliseeritud sibula, lehtkapsasa ja veinikastmega. Vaata pakkumist https://idaviru.ee/maitseseiklus

Vaata, mida ägedat veel pakutakse...

Jaga
Soovitused