Narva

Siimumäe talu

Oleme noor pere, kes on ratsaspordi ja loomadega tegelenud juba pikemat aega. Soovime oma praktilisi oskusi ja teoreetilisi teadmisi anda edasi kõikidele huvilistele. Tulime tagasi kodukanti Ida-Virumaale ja lõime siia meeldiva atmosfääriga keskkonna, kus saavad kõik hobuhuvilised hobustega tegeleda, neid tundma õppida ning läbi kõige selle saame tuua ka ratsasporti Ida-Virumaal rohkem esile.
Meie üheks põhitegevusalaks on ratsasport ja hobused ning kõik sellega seonduv – praktilised ja füüsilised treeningud nii hobuse seljas kui ka käekõrval, teoreetilised õppetunnid, koolitused, võistlused.. Meie tall on takistussõidu ja hobukäsitluse suunitlusega, kuid pakub ratsutamise ja hobustega koos viibimise võimalusi kõikidele – olenemata tasemest, vanusest või soost. 
Mõeldes lastele saab meie juures pidada ka laste sünnipäevi, kus saab hobustega ratsutada või jalutada ning neid sööta ja sündmust jäädvustab fotograaf.
​Lisaks pakume ka loomamassaaži – kassidele, koertele ja hobustele. Massaaž loomale on sama oluline kui inimesele, sest see aitab vabaks saada lihaspingetest ja terviseprobleemidest, kuid on toetav ka organismi kasvamise käigus ning profülaktikaks. Tugev tervis ja probleemivaba keha on aluseks meeldivale treeningule ja tugevatele sooritustele.  Korraldame ka erinevaid üritusi ja koolitusi kõikidele hobuhuvilistele, et enda teadmisi ja oskusi näiteks hobustest, hobukäsitlusest, ratsutamisest ja massaažist edasi anda ja seeläbi arendada nii ennast kui osalejaid.

Galerii

Asukoht kaardil

Koordinaadid: 59.2933709, 27.5239295Vaadake Google Mapsis

Jaga

Lisage minu valikutesse

Üksikasjad

Siimumäe talu, Vasavere–Kurtna tee, Vasavere, Ida-Viru maakond, Eesti